Masih ingat dengan artikel Hangat terdahulu mengenai anak-anak Putera William dan Kate Middleton yang sudah membesar menjadi putera dan puteri diraja yang sangat comel?

Kini putera sulung mereka, Putera George, 3 tahun telah pun bersekolah di salah sebuah sekolah persendirian yang juga merupakan sekolah bapa dan pakciknya terdahulu.

Jika kanak-kanak lain akan meronta-ronta untuk pulang, sebaliknya pula terjadi pada Putera George kerana beliau menggunakan segala kesempatan dan kemudahan yang ada di sekolah itu.

Lebih melucukan lagi, Putera George turut meminta susu secara berlebihan dengan alasan beliau adalah keturunan diraja. Tambahan pula, terdapat rungutan daripada ibubapa pelajar lain yang berasa terancam dengan Putera George kerana anak mereka ditakutkan oleh putera itu dengan mengatakan neneknya (Queen Elizabeth) akan membunuhnya pada bila-bila masa.

IKLAN

Bagi kami di Hangat, ianya satu perkara yang melucukan jika perkara ini terjadi pada kanak-kanak kecil tetapi jauh pula jadinya jika perkara seumpama ini terjadi pada Putera George ketika dewasa.

Sumber Pagez

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry