Gara-gara sebuah video di laman sosial Bigo seorang pendatang baru bersama seorang gadis yang dikatakan mirip Fathia Latif, pelakon ini teruk dikecam peminat kerana di dalam video tersebut kedua-duanya telah berpakaian seksi dan menampakkan sebahagian payu daranya.

Menolak dakwaan tersebut, semalam (Ahad) Fathia telah membuat kenyataan di laman Instagram nya, ” Don’t fitnah me ..” beberapa kali sambil menitiskan air mata. Di dalam video live tersebut juga, Fathia memohon kepada semua supaya berhenti memfitnahnya kerana beliau sendiri dalam proses belajar mengenai Islam.

” I’m still learning about Islam, I’m still learning about god and I am being honest to you guys and don’t fitnah me. It’s not right to fitnah me..”

Tambah pendatang baru itu yang dikenali sebagai Natasha Elyzza menerusi Instagram nya, beliau menafikan temannya itu adalah Fathia dan turut meminta maaf kerana mencetuskan kontroversi.

IKLAN


Pada hari kejadian tersebut juga, Fathia atau nama sebenarnya Nur Fathia Abdul Latiff, 30, telah digugurkan dari membintangi drama Laluna ekoran masalah disiplin dan sering hadir lewat ke tempat penggambaran.

Malah menurut pengarah drama tersebut,beliau terlalu kecewa dengan Fathia kerana sering menimbulkan masalah ke tempat penggambaran dan ada ketikanya datang dalam keadaan tidak terurus walaupun sudah diberi beberapa kali peluang.

Diharap selepas ini Fathia belajar dari kesilapan yang lalu dan semoga terus sukses pada masa hadapan.

Sumber Mstar Online 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry