Selepas memuatnaik gambar dan kapsyen panas Datuk Boy Iman bersama Tasha Shila sebelum ini, kini Boy Iman memuatnaik gambar mesranya bersama seorang pelakon muda popular, Miera Liyana.

Jarang muncul dengan drama terbaru, Miera terlihat memegang dokumen manakala Boy Iman kelihatan bersandar di bahu Miera dengan tangan di belakang. Aksi mereka berdua tak ubah seperti tengah bercinta. Betul tak?

Sebelum ini, Miera pernah putus cinta selepas menjalinkan hubungan bersama beberapa selebriti antaranya, Shahz Jaszle dan Afiq Muiz.

Apa-apa pun, ini hanya gosip sahaja, hakikatnya menerusi gambar itu, Boy Iman mengalu-alukan kehadiran Miera dalam keluarga ‘Kontena 404’ dan Boy Iman sendiri menegaskan bahawa mereka berdua seperti adik-beradik.

IKLAN

Bersama my sista, @mieraleyana. Jika di naskah itu tertulis nama mu sebagai “Aisyah”, Tetap milikmu. Selamat datang ke dalam Family “Kontena 404”,
Lagi rapatlah kita sebagai adik beradik dalam big family ACT.

Sebelum ini, dalam laporan Mstar, Miera akui lebih selesa untuk memberi tumpuan kepada kerjayanya sebagai pelakon terlebih dahulu daripada menjalinkan hubungan cinta dengan mana-mana lelaki.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry