Tak habis dengan kisah Chef Wan naik angin dengan pemandu Uber, kini dia meluahkan rasa kecewanya terhadap sesetengah netizen yang dianggap ‘mulut longkang’.

Ceritanya bermula selepas Chef Wan bersama teman-teman rapatnya di sebuah restoran untuk makan malam. Pelakon veteran Louisa Chong turut hadir bersama memeriahkan lagi suasana. Telatah mereka dirakamkan dan dimuatnaik dalam Instagram milik Chef Wan.

Louisa Chong atau nama sebenar Louisa Alissa Chong Abdullah ialah seorang pelakon rakyat Malaysia, berbangsa Cina dan beragama Islam yang terkenal di Malaysia.

Chef Wan naik angin apabila dua orang netizen wanita telah cuba menghina Loisa dengan kata-kata kurang sesuai di ruangan komen;

I shared the video as some of u pun boleh gelak to share our happy moments. Tapi ada 2 IG followers dua-dua wanita and adult had to passed comments kononnya muka Louisa now berkedut nampak tua and the other said why she is behaving like a bitch! Boleh?

IKLAN

Chef Wan tidak berpuas hati dengan netizen itu sehingga sanggup melemparkan kata-kata sebegitu dan tidak fikir perasaan orang lain. Lebih-lebih lagi netizen itu merupakan wanita yang sudah dewasa yang sudah mempunyai akal dan fikiran.

If for some reasons u guys are not happy and perhaps didnt get laid for weeks or months by your laki sekali pun please no need la passed such a remark to hina my friends.

Apa-apa pun Chef Wan telah mengambil tindakan dengan menyekat akaun netizen tersebut dari menjadi pengikut beliau. Lain kali cakap tu kena lah berlapik, kalau rasa diri belum sempurna jangan lah menghina orang lain. Keji sangat perangai tu!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry