Jom Menang Tiket Tayangan Perdana Filem Happy Death Day

94

Kalau Anda pernah menonton filem Live Die Repeat yang menampilkan Tom Cruise berkali-kali mati ketika berperang melawan makhluk mengerikan, filem berjudul Happy Death Day pun menampilkan konsep yang sama. Bezanya, kita akan terus-menerus melihat wanita yang hidup kembali setelah dibunuh oleh penjahat bertopeng.

Dalam Happy Death Day, seorang wanita yang dipegang watak oleh Jessica Rothe harus menjalani hidup yang menyeramkan setiap harinya. Semakin hebat dia melawan pembunuhnya, semakin tak masuk akal cara dia meninggal, lalu bangun lagi.

Dia pun sedar cara untuk menhentikan kematiannya selama berhari-hari itu dengan membongkarkan yang ada di balik topeng tersebut.

Nak tahu siapa yang bertopeng itu? Haruslah tonton sendiri!

Berita baik buat pembaca setia Hangat, kami dengan sukacitanya ingin mencari pembaca bertuah untuk menerima tiket filem istimewa tayangan pratonton filem ini. Tayangan Pratonton filem ini hanya boleh ditonton pada 10 Oktober 2017 di TGV, One Utama pada jam 9 malam. Menarik bukan?

IKLAN

Anda hanya perlu selfie bersama teman tersayang dan kongsikan pada kami Facebook atau Instagram dengan tag @hangatmalaysia juga Hashtag #HappyDeathDay. Pemenang akan dimaklum terus melalui FB Mesej atau DM Instagram.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Selfie bersama teman, kekasih, ibu atau orang yang tersayang dan kongsikan pada kami Facebook atau Instagram dengan tag @hangatmalaysia juga Hashtag #HappyDeathDay
  • Anda dikehendaki sertakan kapsyen “Jom tonton wayang percuma bersama murai.my” .
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 8 Oktober 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di TGV, One Utama, bermula jam 8.00 malam.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry