Ameera Khan antara adik selebriti yang paling popular dan sering mencuri perhatian ramai bukan sahaja kerana wajahnya yang cantik tetapi fesyen beliau yang sentiasa “up to date” dan pelbagai. Mana taknya, kakaknya Neelofa sendiri sering bergaya dan boleh dilabelkan sebagai ikon fesyen.

https://www.instagram.com/p/BZMbgv4gsou/?taken-by=littlemisskhan

Baru-baru ini, Ameera ada memuat naik fotonya di Milan, Italy sedang menikmati keindahan sekitar kota fesyen dunia ini, tetapi cara pemakaian Ameera kali ini yang agak terdedah mendapat perhatian netizen.

https://www.instagram.com/p/BZL_BD8A2xe/?taken-by=littlemisskhan

Rata-rata netizen mahu Neelofa yang bergelar Hajjah supaya menasihati adiknya tidak memakai pakaian terdedah. Biasalah, netizen ni terlebih ‘busy body’ kadang-kadang pasal orang lain. Betul tak?

Walaubagaimanapun, murai.my puji dengan sesetengah netizen yang berfikiran terbuka malah mampu melontarkan komen yang positif buat selebriti ini.

IKLAN

Namun, bukan mudah sebenarnya untuk seseorang mengubah sesuatu yang sudah menjadi kebiasaan didalam hidup mereka. Tak perlu nak kaitkan orang lain jika mahu mengubah orang lain. Dari terus mengata pada orang, baik kita doakan yang baik-baik saja.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry