Jawab 2 Soalan & Menang Tiket Tayangan Perdana Filem Geostorm

4

Geostorm merupakan filem yang menceritakan bencana alam yang dipadukan dengan genre sains fiksyen garapan dari Dean Devlin (Independence franchise) dalam kemunculannya sebagai pengarah. Dalam filem ini Dean juga mengambil bahagian dalam merangkakan jalan cerita bersama Paul Guyot (Tv Series : The Librarians) dan juga penerbit bersama David Ellison (Mission: Impossible 6, Star Blazers), Dana Goldberg, Rachel Olschan dan Marc Roskin.

Filem yang diedarkan oleh Warner Bros Pictures dengan syarikat produksinya, Skydance Media dan Electric Entertainment ini dibintangi oleh Gerard Butler (Angel Has Fallen, Hunter Killer), Katheryn Winnick (Stripped, The Dark Tower), Abbie Cornish (6 Days, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Ed Harris (Run All Night, A Crooked Someday), Andy Garcia (Passengers, Headlock), Robert Sheehan (The Messenger, Mortal Engines) dan Jim Sturgess (London Fields, Upside Down).

Filem yang akan menjanjikan sisi yang berbeza dari filem-filem bencana lainnya seperti The Day After Tomorrow dan 2012 ini dijadualkan akan ditayangkan di seluruh Malaysia pada 12 Oktober 2017.

Filem Geostorm menceritakan tentang penggunaan satelit khusus yang diciptakan para pemimpin dunia untuk mengawal cuaca dengan mengatur ekosistem dan perubahan cuaca ekstrim yang dapat mengancam planet ini. Namun sesuatu terjadi pada satelit tersebut yang mengakibatkan perubahan drastis. Apakah perubahan itu? Anda kena saksikan sendiri nanti.

IKLAN

Eksklusif untuk pembaca murai.my, anda berpeluang untuk menonton tayangan perdana filem Geostorm secara eksklusif dan percuma di TGV One Utama pada 11 Oktober 2017 jam 9.15 malam hanya dengan dengan menjawab beberapa soalan mudah di bawah.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Selfie bersama teman, kekasih, ibu atau orang yang tersayang dan kongsikan pada kami di Facebook atau Instagram dengan tag @hangatmalaysia juga Hashtag #GeostormMY #tiketwayanghangat
  • Anda dikehendaki sertakan kapsyen “Jom tonton wayang percuma bersama murai.my” .
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 7 Oktober 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut pas masuk tayangan pratonton filem di TGV Cinemas, One Utama pada 11 Oktober 2017 sehingga jam 9 malam.

Untuk maklumat lanjut bolehlah berkunjung ke;

Facebook.com/WarnerBrosMalaysia, Instagram/warnerbrosmalaysia,

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry