Terkejut! Itulah perasaan yang dapat kami dapat gambarkan apabila seorang penyanyi remaja popular ditangkap dalam sebuah operasi yang telah dijalankan pada bulan yang lalu.

Menurut sumber yang boleh dipercayai, khabarnya penyanyi remaja ini yang juga merupakan salah seorang finalis Anugerah Juara Lagu telah ditangkap berdua-duaan dengan seorang gadis dalam keadaan yang mencurigakan.

Kejadian tersebut terjadi di sebuah kawasan perumahan USJ Subang dan kedua-duanya berada di dalam sebuah kereta dalam keadaan gelap.

Hangat difahamkan, ketika disoal siasat, kereta yang digunakan adalah milik gadis berkenaan dan penyanyi tersebut turut merayu supaya kejadian ini tidak dipanjangkan kerana khuatir akan karier nya di dalam bidang seni akan terjejas.

Sayang seribu kali sayang kerana kami berasakan penyanyi ini berpotensi besar dan hampir setiap lagunya diterima baik oleh peminat. Kami berharap penyanyi ini belajar dari kesilapan tersebut kerana kami percaya jika peminat dan keluarga beliau tahu akan kes ini, pasti mereka akan kecewa.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry