Mungkin masih ramai yang tertanya-tanya bagaimana keadaan pengacara dan personaliti televisyen popular, Datuk Mahadzir Lokman selepas dikatakan sudah bebas dar keadaan yang kritikal.

Dengan wajah yang tersenyum dan ceria, kami di murai.my turut merasakan bersyukur tatkala melihat gambar-gambar yang dikongsikan oleh kakak sepupunya di facebook. Dengan menggunakan nama Nellie Nani, wanita ini mendapat izin untuk memuatnaik gambar-gambar ini dari Datuk Mahadzir Lokman bagi menghebohkan kepada orang ramai bahawa Datuk Mahadzir Lokman kini sudah stabil. Nellie dalam postingnya menulis;\

Kredit foto: Facebook Nellie Nani

Gambar ini d keluarkan dengan IZIN adik sepupu saya Dato Mahadzir Lokman. Dia minta saya hebohkan yang dia sudah bebas dari keadaan yang krital .

Kredit foto: Facebook Nellie Nani

Dalam masa yang sama, Datuk Mahadzir Lokman turut mengalirkan mata selepas membaca doa-doa dari rakyat Malaysia yang mendoakannya supaya cepat sembuh.

Dato ucapkan berbanyak2 terima kasih pada semua yang doakan agar beliau cepat sembuh. Beliau cukup terharu dan menitis air mata bila ditunjunkan doa2 dari anda sekelian. TQVVM pd semua.

Kredit foto: Facebook Nellie Nani

Datuk Mahadzir Lokman sedar daripada koma hari ini sejak dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) Ahad lalu (24 Sept).

IKLAN
Kredit foto: Facebook Nellie Nani

Mahadzir, yang berusia 60 tahun, dibawa ke hospital awal Ahad selepas keluarganya menemui beliau tidak sedarkan diri di kediamannya berikutan pelbagai komplikasi akibat penyakit darah tinggi dan diabetes yang dihidapinya.

Sumber Facebook Nellie Nani

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry