Baru-baru ini sebuah rancangan hiburan swasta telah menemu bual Fatimah Rohani Ismail atau lebih dikenali sebagai Emma Maembong diatas kejayaannya melancarkan jenama tudungnya sendiri.

Selain itu, Emma turut ditanya mengenai perkembangan terkini hubungan beliau dan Kamal Adli yang kini sudah diketahui umum. Menurut Emma, beliau tidak terfikir lagi mengenai jodoh dan perkahwinan kerana sedang sibuk memfokuskan perniagaan yang baru diceburinya.

Namun beliau tidak menolak, mereka kini berkawan rapat dam lebih selesa begitu. Semalam, tinjauan Hangat mendapati, terdapat dua keping gambar passport Kamal Adli di dalam beg duit yang dipercayai kepunyaan Emma.

Ini dibuktikan melalui gambar yang dimuat naik oleh seorang ejen insurans yang memberitahu Emma telah memiliki kad perubatan syarikat mereka yang tertera nama penuh beliau pada kad tersebut.

IKLAN

So sweet! Tambah Emma juga beliau berkemungkinan tidak akan bertunang malah mengambil jalan terbaik dengan terus melangsungkan majlis pernikahan dan perkahwinan.

Semoga hubungan Emma dan Kamal akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin hendaknya!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry