Walapun kini tampil dengan imej baru yang berpurdah, penyanyi Fynn Jamal masih lagi aktif bergerak di dalam bidang seni dimana beliau sering dijemput memberi perkongsian motivasi.

Berita terbaru mengenai Fynn Jamal, penyanyi dikhabarkan bakal menimang cahaya mata kedua setelah mengumumkannya menerusi laman Instagram beliau. Berita gembira tersebut telah dikongsi kepada para peminatnya sempena dengan sambutan ulang tahun hari lahir suaminya.

Walau bagaimanapun menurut Fynn, anak tersebut bukanlah anak yang dikandungnya namun ianya adalah anak angkat yang bakal diambil sebaik sahaja dilahirkan. Sebelum ini, Fynn bersama suaminya turut mengambil anak angkat lelaki yang bernama Bakti Arjuna Fitri yang kini menginjak usia 5 tahun.

View this post on Instagram

bismillahirrahmaanirrahim. . we have been keeping this massive news for a while. sebab ye lah. there’s never a guarantee of anything when it comes to adoption. . adoption. bukan aku yg mengandung. tak berani break the news selagi belum masa. kebarangkalian tak jadi tu ada, mak dia kensel ke, hati aku tak sedap ke. . semua الله punya kerja. so nak kongsi awal2 macam risau je. . but it is daddy’s birthday. dan rasanya masanya sesuai dah ni, insyaAllah. . minta doa sekalian untuk dipermudahkan. semoga lancar dan harap2 setiapnya terjagakan. . bi iznillah. antara hujung oktober atau awal november ini, juna akan dapat adik perempuan. minta2 apabila mummy daddy dah tak ada, sentiasa mereka berdua berpimpinan. . amin. . lekas sampai, adik. mummy, daddy dan bang long tak sabar dah ni.

A post shared by فصبر جميل (@fynnjamal) on

IKLAN

Tambah, Fynn atau nama sebenarnya Nur Affina Yanti Jamalludin, bayi kedua yang bakal diambilnya adalah perempuan. Dalam masa yang sama, Fynn turut meminta semua peminatnya mendoakan agar segala urusan mereka berjalan dengan lancar.

Sumber : Instagram Fynn Jamal

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry