Anda pasti dahulu pernah melihat, atau setidaknya kenal dengan pelakon Betty La Fea kan? Telenovelanya juga sangat digemari oleh ibu-ibu (mungkin juga kamu) di akhir 90-an dan awal 2000-an.

Kemudian drama bersiri ini digubah semula menjadi versi lain di Amerika digelar Ugly Betty. Ana Maria Orozo Arsitizabal membintangi versi asli rancangan Colombia TV hit ini dan sebelum ini dia telah mencetuskan kontorversi dengan mempamerkan bahagian seksinya dengan tampil bogel dalam sebuah majalah.

Tanpa rambut kerinting, kacamata tebal dan pendakap gigi, Betty terlihat jauh lebih seksi bak bidadari. Inilah dia Betty La Fea setelah beberpa tahun tak bertemu. Lihat foto-foto ini, pasti anda terkejut dengan penampilannya.

Pelakon yang cantik ini muncul dalam majalah SoHo, dan kejelitaan wanita berusia 44 tahun itu ternyata sangat memukau dengan mempamerkan tubuhnya tanpa seurat benang.

IKLAN

Ibu kepada dua orang anak ini tidak mempunyai masalah untuk telanjang ketika sesi pergambaran sambil menambah bahawa dia “santai” beraksi sebegitu.

Menurut TVnotas, dia berkata:

“Mereka tidak pernah minta untuk berpose telanjang sebelum ini, bila ditawarkan hal ini,  saya berkata kepada diri sendiri, mengapa tidak? Saya sangat gembira, saya gembira dengan foto-foto itu, ia adalah satu keluaran yang hebat.

Ana yang menerima tawaran itu telah  dikecam oleh peminatnya. Banyak pihak yang menganggap Ana sedang tidak sedar ketika melakukannya.

Sumber Mirror