Kecantikan dan keseksian tubuh pelakon baru Nadia Brian memang tak perlu diragukan lagi. Pelakon berwajah kacukan ini sering tampil dengan bergaya dalam mana-mana acara dalam dunia hiburan. Terbaru, nampanya Nadia tengah bercuti di sebuah pantai peranginan dan mengabadikan beberapa foto serta video dia Instagramnya.

View this post on Instagram

🌊❤️🌊

A post shared by Nadia B 🍒 (@nadia.brian) on

IKLAN

Aksi Seksi dan Menghairahkan

Dalam salah satu video tersebut, Nadia sedang menikmati keindahan pantai sambil mengibas rambut dengan mengenakan pakaian mandi berwarna hitam. Sebenarnya tak ada yang salah juga dengan pilihan pakaian Nadia ini. Ketika itu, Nadia memang tengah menikmati percutian di pantai.

Nadia pun sepertinya sudah biasa dengan cara mahu menikmati keindahan pantai. Wanita berusia 26 tahun ini pun faham bahawa pantai memang sinonim dengan gaya dan pose seksi sehingga menampilkan gaya-gaya yang menggoda ketika di pantai. Seseksi apa gaya Nadia di pantai? Jom lihat video di bawah ini!

Pelakon baru yang sedang meningkat naik ini sedang sibuk menjalani filem keduanya berjudul “Blok 404”. Dia menjayakan babak ‘panas’ dalam filem tersebut sehingga dia harus meminta kebenaran dari keluarganya.