Pelakon & Pengarah tersohor Datuk Hans Isaac kini sedang menerima rawatan di Pusat Perubatan Prince Court hospital. Perkembangan terbaru, Hans kini sudah boleh keluar dari ICU dan akan dibenarkan pulang dalam waktu terdekat.

Hilang Dari Bilik

Namun apa yang agak melucukan, apabila Hans dipercayai hilang dari dalam bilik di Wad ICU sehinggakan memaksa jururawat mencari beliau seluruh Hospital. Suasana cemas ini akhirnya terjawab setelah mengetahui Hans berjumpa dengan 3 orang sahabatnya iaitu Datuk Awie, Datuk Afdlin Shauki dan Datuk AC Mizal di sebuah cafe dalam Hospital tersebut. Menerusi gambar bereempat yang dimuat naik dalam Instagramnya, Hans Menulis;

First time keluar dari ICU today . Was good to see my brothers . Harap dapat pulang esok ke rumah . Been a hard few day but the staff at Prince Court has looked after me well . Even the cafe guys bagi kita sembang kat Cafe hospital sampai malam . Oh nurse semua cari satu hospital sebab saya hilang dari bilik . Hehehhee . Ni semua salah @awieofficial @afdlinshaukiofficial dan @emyliadac .

Apa-apa pun, ternyata Hans begitu gembira dengan kunjungan 3 orang rakan karibnya ini ke Hospital untuk melawatnya. Beliau turut mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mendoakan kesihatannya terutama kepada kakitangan kelab golf serta hospital yang pantas bertindak.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry