Terlalu berani! Itulah yang dapat kami katakan mengenai pelawak terkenal antarabangsa ini apabila beliau dilihat cuba mencabul kehormatan seorang wanita yang juga penyanyi, Nolwenn Leroy di hadapan umum.

Cuba Selak Skirt Ketika Rakaman Sedang Dijalankan

Pelawak tersebut yang dikenali sebagai Laurent Baffle berasal dari Perancis cuba menyelak skirt yang dipakai oleh Leroy namun ianya gagal. Lebih memeranjatkan, insiden tersebut telah berlaku sewaktu rakaman sebuah program bual bicara dan disaksikan oleh ramai penonton serta pengacara program tersebut.

Cubaan Kedua Menyelak Skirt Leroy

Pada mulanya, ramai yang menyangka Baffie hanya sekadar berjenaka namun tidak lama kemudian, beliau sekali lagi mencuba menyelak skirt Leroy walaupun ditahan oleh pengacara program tersebut. Ternyata cubaan kali kedua Baffie juga tidak kesampaian.

Baffie berpakaian ‘pasung’ dan memohon maaf

Seminggu selepas kejadian tersebut yang kecoh diperkatakan netizen, Baffie hadir ke sebuah rancangan dengan bepakaian seperti pesakit mental ( pasung) dan memohon maaf secara terbuka yang turut disiarkan di salah sebuah stesen televisyen negara berkenaan.

IKLAN

Sexual Assault on French TV?

This comedian raised the skirt of a singer on a TV show in order "to get views."

Posted by AJ+ on Tuesday, October 3, 2017

Sebelum ini, kebanyakan program televisyen di negara itu telah dilaporkan turut terpalit kontroversi yang sama.

Antara kes yang mencuri perhatian adalah apabila seorang pengacara mencium buah dada seorang selebriti secara tiba – tiba yang ketika itu sedang melakukan rakaman televisyen. Sesuatu yang mengejutkan bukan?

Sumber AJ+ 

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry