Elite Bakal Keluarkan Album Baru. Abby Abadi Bagaimana?

Mesti Baca

https://youtu.be/tosAIiOSomM

Selepas tular video kumpulan Elite pada minggu lalu yang membuat persembahan mereka di majlis persandingan kedua Norman Hakim dan Memey Suhaiza serta Abby Abadi dan Mohd Faizal Zakaria, kumpulan ini dikatakan bakal membuat ‘comeback’ mereka pada tahun hadapan.

Pernah popular suatu ketika dahulu

Jika ditanya pada mereka yang berada di zaman 90-an. pasti mereka akan mengenali Kumpulan Elite yang popular dengan lagu tamparan Wanita, G.I.G dan banyak lagi. Setiap lagu mereka akan diperdengarkan di corong radio dan menjadi siulan pelbagai lapisan umur ketika itu. Malah pada persandingan kedua Abby juga, mereka telah membuat persembahan lagu Manisnya Senyumanmu dan ternyata mengubat rindu pada peminat mereka.

3 Buah Lagu Sudah Diterima

Berita baik untuk mereka yang merindui kumpulan popular sekitar 90-an ini, menurut Sasha Saidin, sehingga kini mereka sudah menerima 3 buah lagu dari seorang komposer dan sedang merancang strategi kemunculan semula mereka.

Abby Tidak Mahu Lagi Bernyanyi

Walaupun bakal muncul semula, besar kemungkinan Abby Abadi tidak akan bersama mereka. Ini mungkin kerana penampilan beliau yang lebih muslimah serta niat beliau yang ingin memfokuskan pada keluarga dan perniagannya. Malah pada majlis persandingan Abby juga, beliau kelihatan tidak menyanyi sebaliknya hanya bertemankan rakan – rakannya itu di atas pentas.

Sumber Anak Malaysia

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan