Minggu ini kecoh apabila netizen sibuk bercakap mengenai video lucah pasangan sejenis yang dikatakan melibatkan seorang penyanyi dan pelakon tanah air, Anding Indrawani Zaini. Di dalam video tersebut, kelihatan kedua-dua lelaki tersebut sedang rakus melayan nafsu masing-masing yang tersebar luas di laman Tumblr.

Pelanduk Dua Serupa

Namun hasil penelitian wajah individu di dalam video tersebut, ternyata ianya jauh berbeza dengan Anding. Malah menurut Anding melalui temu bual bersama sebuah portal hiburan, beliau mempunyai tahi lalat di hidung dan individu tersebut berbeza fizikalnya.

Laporan Polis Telah Dibuat

Bagi menjaga nama baiknya serta keluarga, Anding dilihat telah membuat laporan polis berkenaan kontroversi yang mengaibkan dirinya.

Tambah Anding, sebelum ini dia pernah dikaitkan dengan gosip yang hampir sama dan tuduhan kali ini agak melampau sehingga beliau tidak teragak-agak membuat laporan polis.

IKLAN

Anding Bawa Diri Pergi Bercuti

Adakah benar dek kerana kontroversi tersebut, Anding dikatakan telah membawa diri? Hasil tinjauan murai.my, kami mendapati Anding telah bercuti di utara tanah air. Malah menurut Anding di Instagram, beliau hanya bercuti seketika bagi merehatkan fikiran. Kasihan Anding, kami berharap dengan hikmah kontroversi ini, perjalanan seni beliau semakin baik.

Gambar Instagram Anding 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry