Sudah lama tidak mendengar perkhabaran pelakon kacak, Syed Ali. Dek kerana munculnya pelakon-pelakon baru yang hadir bak cendawan tumbuh selepas hujan nama pelakon ini seakan-akan tenggelam dalam industri hiburan.

Bukan tidak laku

Dakwaan mengenai Syed yang kini sudah tidak laku ternyata tidak benar sama sekali. Malah filem terkini yang beliau lakonkan adalah dalam Kerja Kahwin pada Julai yang lalu. Diam tidak bermakna tidak laku, malah mungkin namanya yang bersih dari kontroversi buat masa ini mungkin adalah penyebab kenapa nama beliau tidak begitu kehadapan. Suatu ketika dahulu, Syed pernah dikaitkan dengan kontroversi menjalinkan hubungan sejenis dengan seorang bintang realiti tv namun ternyata ianya tidak benar.

Bisnes Pewangi Pakaian Semakin Menggalakkan

Lebih gemar menyibukkan dirinya, akui Syed beliau kini sedang mengusahakan perniagaan berasaskan pewangi pakaian sejak tahun lepas lagi. Malah, hikmah di sebalik membuat perniagaan ini beliau juga dikhabarkan sedang berkawan rapat dengan seorang gadis. Hubungan rapat mereka bermula apabila gadis ini menjadi agen perniagaan beliau dan sejak itu mereka saling mengenali hati budi masing-masing.

Ajak Golongan Muda Berniaga

Tekad untuk melebarkan sayap perniagaannya, Syed kini sedang giat mempromosikan pewangi pakaian beliau yang berjenama be Fresh. Malah beliau turut mengalu- alukan mereka yang ingin turut sama menjalankan perniagaan ini terutamanya bagi golongan muda. Semoga terus sukses Syed!

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry