Bermula semalam, 7 Oktober hingga 31 Oktober ini, taman tema terkenal, Sunway Lagoon telah ‘disumpah’ menjadi rumah hantu yang cukup menakutkan. Dengan menampilkan 8 buah rumah hantu,5 kawasan menakutkan, 11 permainan dalam Night Of Fright 5 yang mencabar pasti akan membuatkan setiap pengunjung meremang bulu roma!

‘Hantu’ Sasha Saidin Berkeliaran

Semalam juga kelihatan pelakon dan penyanyi, Sasha Saidin berpakaian seperti hantu pengantin yang berkeliaran di dalam taman tema berkenaan bagi ‘menghantui’ pengunjung yang datang.

IKLAN

Selain Sasha,antara selebriti yang turut kelihatan adalah Cik Puan Juliana Evans bersama suaminya, Amber Chia dan ramai lagi.

Ramai yang menangis dan histeria kerana Sasha!

Dek kerana penampilan Sasha yang menakutkan, ramai pengunjung terutamanya perempuan bertempiaran lari. Malah tidak kurang juga ada yang menangis seperti diserang histeria kerana terlalu takut untuk berhampiran dengan Sasha. Begitu hebat kesan make up Sasha ya! Memang menakutkan!

Buat anda yang ingin merasai pengalaman yang menakutkan ini,bolehlah berkunjung ke Sunway Lagoon dalam jangka masa terhad ini.

Gambar Instagram Amber Chia & Firman Mohtar