Julai yang lalu telah menyaksikan Adib Khalid yang juga anak tiri kepada Datuk Siti Nurhaliza telah mengikat tali pertunangannya dengan pelakon terkenal Izara Aishah.

Bakal Bernikah 17 November Ini

Penyatuan pasangan ini bakal dilangsungkan pada 17 November ini dalam majlis pernikahan tertutup yang hanya akan dihadirioleh keluarga dan rakan-rakan rapat mereka sahaja. Berita gembira ini telah disahkan sendiri oleh Adib menerusi sebuah portal hiburan

Bakal Bersanding Di Mandarin Oriental?

Majlis persandingan di sebelah pasangan lelaki akan diadakan pada 19 November, dua hari selepas majlis akad nikah tersebut. Beberapa gambar pasangan bersama ahli keluarga mereka ini juga turut dimuat naik di Instagram ibu Adib, Tengku Zawyah ketika sedang menghadiri sesi mencuba makanan ( food testing) di sebuah hotel termuka di ibu negara.

Terdahulu kisah cinta pasangan ini mula ‘dihidu’ peminat pada tahun 2014 apabila kedua – duanya kelihatan sering keluar bersama.Ketika itu, Izara turut menerima kejutan sambutan hari lahir yang ke-22 diaturkan Adib pada 27 September lalu iaitu sehari sebelum hari kelahiran beliau.

IKLAN

Tahniah diucapkan buat Adib dan Izara. Semoga urusan majlis anda dipermudahkan dan berjalan dengan lancar

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry