Penampilannya berbeza jauh dari beberapa waktu lalu. Semakin jelita. Model dan pelakon senior Aleeza Kassim memang jarang terlihat di TV dalam dunia hiburan.

Untuk pengetahuan Aleeza mula menjejakkan kaki ke dunia glamor apabila menjadi juara Dewi Remaja pada tahun 1987. Jom lihat gambar-gambar terkini Aleeza yang sememangnya masih jelita walaupun sudah menginjak usia 47 tahun.

Perkembangan terbaru, wanita jelita ini juga menubuhkan akademi peragaan Vogue / Work.

Aleeza juga pernah berlakon dalam beberapa filem dan antara yang popular ialah Panas, XX-Ray dan Cinta Kolesterol. Lahir di Kuala Lumpur pada tahun 1970, kini Aleeza Kasim berumur 47 tahun.

IKLAN

Pada awal tahuh ini Aleeza telah menempuh pengalaman menakutkan apabila kediamannya di Pantai Hillpark, di sini, diceroboh perompak. Masih trauma dengan apa yang berlaku, pelakon filem Panas dan Susuk ini turut Kerugian mencecah angka RM280,000, manakala wang tunai yang hilang pula berjumlah RM13,000

Aleeza masih aktif dalam dunia peragaan dan sering tampil menjadi juri dalam program realiti TV. Gambar-gambar ini membuktikan usia bukan penghalang baginya untuk tampil bergaya dan nampak lebih muda. Memang maintain kejelitaannya.

Sumber IG Aleeza Kassim

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry