Mengikut sesetengah fahaman, Oktober adalah dimana mereka akan menyambut bulan hantu (Halloween). Justeru itu, persiapan seperti pakaian seragam dan sebagainya akan dibuat bagi meraikan pesta Halloween.

Anak-Anak Adalah Keutamaan

Walaupun sudah berpisah dengan Brad Pitt, pelakon Angelina Jolie selalu memberi keutamaan kepada anak – anak mereka. Sebelum ini Jolie dan Pitt telah membesarkan 4 orang anak angkat mereka Zahara, Maddox, Pax dan Shiloh sejak mereka kecil lagi. Keluarga ini turut berkembang dengan kelahiran anak kembar mereka Knox dan Vivienne.

Persiapan Halloween Mencecah Hampir RM 5,000

Menerusi TMZ, Jolie telah berbelanja sebanyak USD1, 047 (RM 4,420) bagi membeli pakaian serta kelengkapan parti Halloween termasuklah pedang berdarah, burung palsu dalam sangkar, tutu berwarna-warni, dan set senjata ninja. Pelakon Maleficent ini juga kelihatan teruja setiap kali datangnya perayaan Halloween maka tidak hairanlah beliau telah membeli segala kelengkapan dengan wang tunai dan sanggup menghabiskan wang demi meraikannya.

Menurut Jolie ketika ditemu bual suatu ketika dahulu, sejak berpisah dengan Pitt, beliau merasakan dirinya bertambah kuat apatah lagi berlawan dengan kanser yang dihidapinya dahulu. Tidak mudah melatah dengan apa yang terjadi, Jolie hanya mahu pandang ke hadapan dan ingin hidup bersama enam orang anaknya.

IKLAN