Sekarang ini, semakin ramai ibu hamil yang mengabadikan momen kehamilannya menerusi media sosial. Foto momen kehamilan itu biasanya dapat menyaksikan bagaimana perut yang makin membesar.

View this post on Instagram

Hello! It’s been awhile… 👋❤️😘 #europeautumn2017 #london #england

A post shared by Zizie Izette (@zizieizette) on

IKLAN

Seperti pelakon Zizie Ezette kini tengah sarat mengandung dan sedang menunggu masa untuk bersalin. Difahamkan Zizie hamil anak kembar dan kini dia sedang sibuk bercuti di Kota London bersama keluarga.

Salah satu foto yang dimuat naik oleh Zizie, dia nampak bahagia dan mempamerkan perutnya berdiri disamping ibunya yang juga pelakon veteran popular, Khaty Fauziah.
Namun, bukan itu yang menjadi perhatian netizen tetapi mereka memperhatikan bahagian perut pelakon cantik ini.

Menurut mereka, perut Zizie begitu besar sehingga menampakkan pusat. Mungkin baju yang dikenakan oleh Zizie agak ketat namun ia tidak menjadi hal besar buat bakal ibu ini. Yang penting selesa, betul tak?

Apa-apa pun, murai.my tak sabar menanti kelahiran bayi kembar ini. Berita gembira itu sudah lama dinantikan peminat selepas Zizie, 39, yang mengahwini Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Mokhtar Radin, 58, pada 2009.

Artikel SebelumnyaPersatuan SENIMAN Punca Syazwan Zulkifly Berhenti Berlakon?
Artikel SeterusnyaVivy Yusof Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Dalam Wad Hospital
Gosip Selebriti sememangnya sudah menjadi sebahagian dalam hidup saya. Tak hairanlah jika selebriti hubungi saya untuk reka cerita gosip. Cerita sahih lebih diutamakan.