Setiap tahun pada bulan Oktober, pelakon antarabangsa Neil Patrick Harris dan keluarga pasti akan menyambut perayaan Halloween dengan meriahnya. Malah ada sahaja tema yang bakal digayakan mereka sekeluarga.

Perkahwinan Sejenis

Sebelum ini Harris telah mengejutkan ramai pihak apabila mengambil keputusan untuk berkahwin dengan teman lelakinya, David Burtka pada September 2014. Pasangan ini sudah menjalinkan hubungan lebih dari 10 tahun dan berkahwin tidak lama kemudian. Menyedari akan hakikat bahawa mereka sama sekali tidak akan mendapat anak, pasangan ini juga mendapatkan khidmat ibu tumpang dimana bayi kembar mereka telah dinamakan Gideon Scott dan Harper Grace bersempena watak di dalam buku kegemaran mereka.

Kostum Halloween jadi perhatian peminat setiap tahun

Sama juga seperti Angelina Jolie yang sanggup berhabisan duit demi kegembiraan anak – anak. Pasangan Harris juga tidak terkecuali. Pada setiap tahun ada sahaja tema yang digayakan oleh mereka sekeluarga. Malah fesyen yang bakal digayakan oleh mereka juga sentiasa dinanti – nantikan oleh para peminat dan turut menjadi inspirasi mereka. Lihat saja tema yang digayakan. Menarik bukan?

2011 – Peterpan 

2012 – The Wizard Of Oz

IKLAN

2013 – Alice In Wonderland

2014 – Gottham City

2015 – Star Wars

2016 – Charlie Chaplin, Groucho Marx, Marilyn Monroe, James Dean

Sumber Bored Panda

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry