Dato’Fadzarudin Anuar dan Datin Vivy Yusof bukanlah satu nama yang asing di dalam dunia keusawahanan. Bagi murai.my, kedua–duanya telah memberi pelbagai inspirasi khususnya kepada anak–anak muda melalui kisah perjuangan mereka dan kejayaan hab fesyen tempatan nombor 1 di Malaysia, FashionValet.

Baru-baru ini menerusi Instagram Vivy, murai.my ada perasan mereka berdua terlihat meraikan sambutan ulang tahun perkahwinan di dalam Wad Hospital. Bilik sakit itu dihiasi belon-belon serta terlihat sebiji kek menjadi saksi kemesraan mereka berdua. Wah! Romantik betul.

Sebenarnya, murai.my difahamkan, Vivy menemani suaminya di Hospital dan kebetulan ia sama dengan tarikh ulangtahun perkahwinan mereka.

Menurut blog yang ditulis oleh Vivy, Fadza terpaksa menjalani pembedahan kecil kerana suaminya mengalami bersih tak henti-henti selama 5 hari berturut-turut. Pembedahan segera ini menyebabkan Vivy terpaksa membatalkan percutian mereka ke Melbourne, Australia bagi menyambut sambutan ulangtahun perkahwinan.

IKLAN

Apa-apa pun, kami di murai.my mendoakan Fadza kembali sembuh dan terus menjadi inspirasi kepada anak-anak muda dalam bidang keusahawanan.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry