Zaman sekarang boleh dikatakan kes cabul berlaku dimana – mana sahaja malah turut berlaku tanpa kita sedari. Jika sebelum ini, kebanyakkan wanita yang menjadi mangsa cabul kini ianya turut berlaku pada kaum lelaki

Van Der Mengaku Pernah Dicabul

Malah pelakon terkenal ini, James Van Der Beek turut mengaku pernah menjadi mangsa cabul suatu ketika dahulu. Beliau membuat pengakuan ini setelah melihat ramai selebriti yang menjadi mangsa jenayah seksual ini.

Van Der pernah dicabul oleh suara lelaki tua yang kaya dan turut mengambil masa untuk menerima hakikat bahawa beliau menjadi mangsa cabul. Pengakuan ini telah ditulis oleh beliau menerusi laman Twitter nya.

12 Selebriti Ini Menjadi Mangsa Cabul

Selain Van Der dan Taylor Swifit yang pernah menjadi mangsa cabul, 12 selebriti ini juga dilaporkan turut menjadi mangsa cabul oleh seorang lelaki yang dikenali sebagai Weinstein.

12 selebriti tersebut adalah Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Rose McGowan, Mira Sorvino, Asia Argento, Cara Delevigne, Lea Seydoux, Rosanna Arquette, Judith Godrèche, Tomi-Ann Roberts, Katherine Kendall dan Dawn Dunning.

Van Der turut memuji keberanian selebriti – selebriti ini yang membongkar tabiat buruk Weinstein yang gemar mencabul selebriti ternama yang dianggap sebagai jenayah seksual.

IKLAN

Sumber : Business Insider 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry