Baru-baru ini, heboh dengan gambar yang dimuatnaik oleh Paris Hilton di Instagram peribadinya. Gambar tersebut menyaksikan wanita seksi ini bersama dengan sepupunya, Farrah Brittany.

Namun siapa sangka, ada cerita menarik, murai.my ingin berkongsi di sebalik gerangan perempuan cantik berambut coklat yang berpose bersama Paris Hilton tersebut. Bapa Farrah Brittany sebenarnya berasal dari Indonesia.

Wanista berumur 29 tahun itu merupakan anak kepada Kyle Richards, adik kepada ibu Paris Hilton bersama mantan suaminya, Guraish Aldjufrie yang berasal dari Indonesia. Richards dan Aldjufrie bertemu ketika keduanya masih berusia sangat muda.

Ketika bernikah, Guraish Aldjufrie masih berumur 23 tahun, sedangkan Kyle Richards berumur 18 tahun. Namun, keduanya sepakat berpisah pada 1990, ketika Farrah Brittany masih berusia dua tahun. Pernikahan itu pun rasmi kandas pada tahun 1992.

IKLAN

Meski tinggal berjauhan, iaitu Los Angeles dan Bali, Farrah Brittany tetap mempunyai hubungan akrab dengan bapanya. Sesekali, sepupu Paris Hilton, Farrah Brittany pun memuat naik gambar bersama dengan Guraish Aldjufrie melalui Instagram peribadinya.

Sumber IG Paris Hilton

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry