Minggu ini nama Mona Syamimi hangat diperkatakan. Manakan tidak, beliau adalah antara punca Shahir terpalit kontroversi hubungan sulit yang dijalinkan diantara mereka.

Ramai Yang Menjadi Mangsa Mimi – Ewal

Terkini, menerusi sumber Utusan Online, salah seorang peserta AF Megastar Ewal tampil memberi kenyataan bahawa Mona Syamimi atau lebih dikenali sebagai Mimi juga cuba memerangkap beliau sebelum ini.

Namun Ewal yang menyifatkan Mimi sebagai seorang yang gemar mencari perhatian berjaya megelakkan diri dari pramugari itu.Tambah Ewal, bukan dirinya dan Shahir yang telah menjadi mangsa, malah ramai lagi penyanyi dari program realiti yang lain cuba dihampiri Mimi.

Suka Mengaku Peminat Tegar

Menurut Ewal juga modus operandi yang digunakan oleh Mimi juga sama, dengan mengakui dirinya sebagai peminat tegar.

IKLAN

“Dia memulakan langkah dengan meninggalkan komen di laman sosial sebelum berani menghantar ‘direct message’ (DM) untuk menghampiri mangsanya,”

Terdahulu, Shahir membuat keputusan untuk menarik diri dari pentas akhir AF Megastar setelah pelbagai kecaman hebat diterima oleh beliau gara – gara Mimi membuat pengakuan mengenai hubungan mereka dan menuntut Shahir memohon maaf.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry