Tahniah! Agnez Mo Bakal Bergandingan Dengan Megan Fox

Mesti Baca

Setelah kejayaannya menerusi lagu terbarunya, Long As I Get Paid pelbagai berita gembira telah dikongsikan Agnes Monica atau kini dikenali sebagai Agnez Mo.

Menjadi Duta Lakmè Absolute Reinvent

Baru sahaja menjadi duta untuk jenama telefon bimbit Vivo di Indonesia, Mo sekali lagi mencatat kejayaan peribadi apabila dilantik menjadi duta kepada jenama antarabangsa, Lakmè Absolute Reinvent.

Menurut pengarah urusan jenama itu di Indonesia, antara faktor Mo dipilih adalah kerana beliau mempunyai wajah yang cantik dan komersial. Bertuah sungguh Mo!

Berlakon Bersama Megan Fox

Malah untuk tujuan pengiklanan produk tersebut, Mo telah bergandingan dengan pelakon yang terkenal menerusi filem Transformers, Megan Fox.

LOS ANGELES, CA – MARCH 25: Actress Megan Fox attends a panel at WonderCon 2016 to promote the upcoming release of Paramount Pictures’ ìTeenage Mutant Ninja Turtles ñ Out of The Shadowsî, on March 25, 2016 at the LA Convention Center in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Menerusi iklan yang berdurasi satu minit itu, Mo kelihatan sedang berbual dengan Fox bagi memilih gincu.

Bukan calang – calang orang boleh bergandingan dengan bintang antarabangsa bukan? Tahniah buat Agnez Mo atas kejayaan ini!

Sumber Showbiz

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan