Minggu lepas, nama Mona Syamimi hangat diperkatakan di media sosial dan juga media hiburan mengenai tuduhan beliau terhadap penyanyi Shahir Zawawi.

Kerana Mona, Shahir Hampir Tarik Diri

Buat anda yang tidak mengenali siapakah Mona Syamimi atau lebih dikenali sebagai Mona merupakan seorang pramugair Fireflyz. Kontroversi tercetus apabila beliau dikatakan sengaja memuat naik gambarnya bersama Shahir yang didakwa hubungan mereka lebih dari seorang kawan.

Lebih mengejutkan Mona tampil memberi kenyataan apabila beliau terkejut Shahir hanya mengganggap beliau hanyalah seorang peminat sahaja sedangkan mereka kerap kali keluar bersama.

Dek kerana kontroversi yang tercetus, Shahir melalui Instagram nya telah membuat keputusan untuk menarik diri dari pentas akhir AF Megastar namu melupakan hasratnya itu apabila memikirkan sokongan dari peminatnya yang tidak berbelah bahagi sejak terpilih ke AF Megastar

Berstatus Ibu Tunggal Anak Dua

Menerusi sumber Mstar pula, Mona mengakui bahawa beliau pernah berkahwin pada 2009 dan mempunyai dua orang cahaya mata hasil perkahwinan terdahulu. Menolak dakwaan mengenai beliau meminati Shahir, menurut Mona beliau kini sedang berkawan dengan seorang pemain bola sepak Terengganu, Mohd Ridzuan.

IKLAN

Mona Sengaja Guna Ridzuan Untuk Tutup Malu

“Apa benda yang Mona mengarut, kami putus pun tidak sampai seminggu lagi, itu pun belum betul-betul putus, tak mungkin dia (Mohd Ridzuan) sudah bercinta pula dengan Mona?”

Ujar seorang wanita yang dikenali sebagai Nusaiba Bakar tampil mendedahkan dia terkejut Mona Syamimi dikatakan bercinta dengan Mohd Ridzuan sedangkan mereka baru seminggu putus cinta. Norsaiba turut mendakwa Mona sengaja menggunakan Ridzwan setelah pelbagai kontroversi telah terbongkar dan nama baiknya terjejas.

“Saya rasa Mona sengaja gunakan Ridzuan sebab nak tutup malu sahaja. Tapi dalam hal ni saya yang malu kerana orang sekeliling fikir saya masih bersama Ridzuan dan jadi mangsa Mona,”

Terkini menurut sumber The Star, Mona bersedia untuk berjumpa dengan Erra Fazira bagi menunjukkan bukti dan mendedahkan hubungan sebenar beliau dan Shahir.

Sebelum ini, penyanyi Ewal dan Syamel turut mendakwa hampir menjadi mangsa Mona apabila mereka mendakwa pramugari itu turut menggunakan modus operandi yang sama kepada mereka sebelum ini.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN