Penyanyi yang kini diselubungi dengan isu kontroversi cinta 3 segi, Shahir Zawawi sebelum ini ada meluahkan hasrat untuk menarik diri daripada pertandingan akhir AF Megastar.

Beliau berkongsi perkara berkenaan menerusi muat naik di laman sosial Instagram.

Namun seperti mana yang kita ketahui, kelibat jejaka kacak ini tetap muncul memberikan persembahan terbaik untuk konsert Final AF Megastar yang berlangsung malam tadi.

Di sebalik hasratnya mahu tarik diri, ada seorang insan yang tidak henti-henti memberi sokongan pada Shahir supaya melupakan hasratnya itu dan terus berjuang untuk merebut gelaran sebagai Juara AF Megastar.

https://www.instagram.com/p/BajenLBFNv3/?hl=en&taken-by=afmegastar

Mesti anda tertanya-tanya, siapakah lelaki yang membuatkan Shahir menjadi lebih bersemangat untuk meneruskan persembahan di konsert malam tadi. Beliau adalah pengacara nombor satu Malaysia, Datuk Aznil Hj Nawawi atau lebih mesra dipanggil Pak Nil.

IKLAN

Menerusi Instagram akaun milik Pak Nil, beliau telah memuat naik satu screenshot perbualannya bersama Shahir menerusi aplikasi Whatapp. Dalam perbualan tersebut, Shahir meyakinkan Pak Nil bahwa dia akan hadir meneruskan persembahan demi Pak Nil.

Dalam keterangan lain, Pak Nil memberitahu kepada kesemua peserta yang dianggap adik dan anak-anaknya supaya jangan patah semangat dalam dunia seni.

Semua di AF adalah my adik or anak. U can count on me. Setinggi mana puncak korang daki, paknil di sana menanti. Sedalam mana lurah korang jatuh, #paknil akan ada di sana menyambut #afmegastar

View this post on Instagram

Terima kasih @razman_razmikualalumpur utk suit #afmegastar akhir ini!! Terima kasih @zulfazlisuhadi untuk tatawajah setiap minggu

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

IKLAN

Shahir penyanyi kelahiran program Akademi Fantasia musim kelapan itu memutuskan mahu keluar dari AF Megastar ketika beliau dilihat semakin terjerut dalam kontroversi membabitkan hubungannya dengan wanita dikenali sebagai Mona Syamimi Mohd Samsudin.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry