Sebelum ini, hubungan cinta di antara Kamal Adli dan kekasihnya, Emma Maembong dikatakan renggang apabila dikatakan wujudnya orang ketiga. Namun baru-baru ini, menurut Kamal dan Emma hubungan mereka kini baik-baik sahaja tanpa sebarang masalah.

Hubungan Retak Kerana Zahirah Macwilson

Menerusi sumber Harian Metro, hubungan Kamal dan Emma sebelum ini menjadi bual bicara kerana wujudnya cinta lokasi diantara Kamal dan Zahirah Macwilson. Spekulasi tersebut tercetus apabila mereka kelihatan rapat ketika saling bergandingan dalam sebuah drama berjudul Duda Pujaan Dara.

Zahirah Bengang Dengan Emma

Akui berkawan rapat dengan Kamal ketika di penggambaran bagi menghayati watak, Zahirah walaubagaimanapun menolak dakwaan bahawa beliau turut berkawan rapat dengan Kamal ketika di luar set. Malah menurut Zahirah, beliau merasa bengang dengan Emma kerana memberi gambaran bahawa beliau adalah punca hubungan Kamal dan  bermasalah.

“Memang tidak adil apabila dia menyebut nama saya yang sekali gus meninggalkan persoalan. Apa yang berlaku tidak ada kena mengena dengan saya. Jadi kenapa perlu babitkan saya? Saya terkejut dengan tindakan Emma yang mengeluarkan kenyataan begitu sedangkan sebelum ini kami sudah berjumpa untuk menyelesaikan masalah ini. Saya sudah ada kekasih. Buat apa saya nak rampas Kamal daripada dia? Malah, kekasih saya juga tahu mengenai perkara ini. Apa yang keluar saya anggap melampau kerana mengheret nama saya sekali. Saya perlu jelaskan perkara ini supaya orang berhenti menuduh saya yang bukan-bukan”

Tambah Zahirah, Emma sepatutnya mempercayai kekasihnya itu agar tidak timbul masalah yang hampir sama kelak.

IKLAN

Bagi kami di murai.my mungkin ada benarnya seperti yang diperkatakan oleh Zahirah. Mungkin Emma terlalu cemburu dengan Kamal sehingga wujudnya perselisihan faham diantara mereka.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry