Shuib Sepahtu Bantu Mangsa Langgar Lari Dapat Pujian

Mesti Baca

Tular di media sosial mengenai beberapa keping gambar seorang pemuda yang kemalangan dan dibantu oleh pelawak dan penyampai Radio, Shuib Sepahtu.

Shuib Memang Terbaik

Pemuda yang dikenali sebagai Muhammad itu turut berkongsi pengalaman serta mengucapkan terima kasih kepada pelawak itu di Facebook miliknya walapun pakaiannya ketika itu pakaiannya kotor.

“Terima kasih sangat-sangat untuk  Shuib Sepahtu dan dua, tiga orang yang selamatkan saya dari kemalangan walaupun orang yang langgar tu dah lari. Shuib tolong bawa pergi klinik  dan sampai dekat rumah. Terima kasih sangat-sangat apa yang dah kamu bagi Shuib memang sangat prihatin. Peribadi awak memang terbaiklah. Semoga dimurahkan rezeki selalu Shuib sekeluarga dan bahagia dunia akhirat.Terima kasih Asri Aziz bawak blik motor. Allah saja dapat balas kebaikan. Tiap ujian ada hikmah. Shuib memang terbaik,”

Perkongsian yang telah dimuat naik beliau itu turut dikongsi hampir 600 orang oengguna dan rata -rata pengguna turut memuji keprihatinan Shuib yang sudi membantu orang yang ditimpa musibah. Kami di murai.my sememangnya akui Shuib seorang yang merendah diri dan tidak hairanlah beliau mudah diterima peminat.

Terkini

Selain Neelofa, Perkahwinan Ini Juga Dikatakan Membelanjakan Jumlah Wang Yang Besar Di Hari Bahagia Mereka

Di Malaysia, perayaan perkahwinan kadangkala berlangsung selama beberapa hari. Sesetengah selebriti akan mengadakan majlis sambutan yang berbeza untuk keluarga,...

Artikel Berkaitan