Kebiasaannya para ibu akan menekan anak-anak mereka untuk berkahwin apabila usia mereka semakin meningkat naik. Tetapi bagi penyanyi, komposer, dan guru muzik, Hazami, 42, ibunya lebih bimbang bahawa jika dia tidak aktif sebagai seorang penghibur.

“Selepas saya memaklumkan kepadanya bahawa saya akan bersaing pada Gegar Vaganza Musim 4 (GV4) yang akan datang, dia adalah orang yang paling teruja,” kata Hazami atau nama sebenarnya Norkamal Hazami Ahmad.

https://www.instagram.com/p/Bak6t7CFrrs/?hl=en&taken-by=hazamiofficial

“Astro telah menawarkan peluang ini kepada saya dan telah meminta saya untuk menyertai Gegar Vaganza sejak Musim pertama lagi. Jadi saya fikir bahawa kali ini, saya akan berkata ya. Saya melakukan ini untuk memenuhi kehendak peminat saya” kata Hazami, yang menantikan komen jujur ​​daripada juri tetap Datuk Ramli MS.

https://www.instagram.com/p/BahU7IwF4gf/?hl=en&taken-by=hazamiofficial

“Saya telah berkembang dalam industri ini di bawah bimbingannya, jadi sebarang komen daripadanya akan dilihat sebagai kritikan yang membina. Jika anda takut mendengar kenyataan yang jujur, maka anda tidak sepatutnya berada di acara itu. “

https://www.instagram.com/p/BaagbvclQxZ/?hl=en&taken-by=hazamiofficial

IKLAN

Difahamkan Hazami bakal membuka tirai GV4 dengan mempersembahkan lagu hit Mungkir Bahagia Ahad ini.

Sumber NST

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry