Bekas ahli kumpulan The Fabulous Cat yang juga penyanyi, Zizi Kirana sebelum ini pernah dikecam kerana berpakaian seksi. Walaupun begitu,penyanyi yang berusia 32 tahun ini mengaku tidak kisah diperkatakan sedemikian rupa kerana itu adalah imej beliau yang terkini.

Terima Mesej Dan Gambar Lucah

Menerusi laporan sebuah portal hiburan, Zizi terkejut apabila menerima gambar lucah daripada individu yang tidak dikenali di laman sosial. Menurut Zizi atau nama sebenarnya Nur Fazelah @ Zizi Mohd Tahil dia menerima mesej peribadi berserta gambar kemaluan daripada seorang lelaki yang tidak dikenali di ruaangan mesej peribadi Instagram.

Mahu Lakukan Perkara Tidak Bermoral

Tambah Zizi yang kini sedang mempromosikan single terbarunya, Boleh Jalan lelaki itu tidak berhenti disitu sahaja kerana beliau turut menghantar mesej berbaur lucah dan mengajaknya melakukan perkara yang tidak bermoral. Menyedari akan perkara tersebut merupakan sesuatu yang tidak senonoh, Zizi mengambil pendekatan dengan memadam atau menyekat sebarang komen yang difikirkan melampau dan sensitif untuk dibaca.

Bagi kami di murai.my kejadian yang menimpa Zizi bukanlah sesuatu yang biasa kerana sebelum ini yang paling menakutkan apabila gambar kebanyakan selebriti disunting menjadi bahan melepaskan nafsu.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry