Sudah lama tidak mendengar khabar mengenai pelakon Uqasha Senrose selepas terpalit isu panas yang melibatkan penampilannya. Khabar terbaru mengenai Uqasha yang juga kakak kepada Nelydia Senrose dan Raysha Rizrose, dikatakan sedang mejalinkan hubungan cinta dengan pengacara dan pelakon, Hefny Sahad

Perkenalan Selama Setahun

Menerusi laporan sebuah portal hiburan, Hefny akui selesa berkawan dengan Uqasha yang sudah genap setahun. Tambah Hefny sepanjang perkenalan mereka sudah tentu ada pasang surutnya.

“Kita kawan dah dekat setahun dan memang rapat, bulan 11 ini cukup setahun kita kawan. So far, so good tak ada masalah apa-apa cuma perjalanan setahun tu banyak yang kita nampak. Bila dah lama kita harapkan hubungan pergi ke tahap yang lebih serius atau lebih stabil”

Uqasha Seorang Yang Jujur

IKLAN

Menurut Hefny, Uqasha seorang yang sentiasa jujur sepanjang mereka berkenalan. Malah hampir segala – galanya termasuk perbualan beliau dengan orang lain di sosial media akan ditunjukkan kepada Hefny. Ketika ditanya mengenai perjalanan hubungan mereka, Hefny sememangnya serius berkawan dengan Uqasha dan turut merancang yang terbaik untuk hubungan mereka berdua.

“Sudah semestinya, bila kita dah lama kawan akan ada perbincangan, perancangan itu semua. Cuma hubungan ini, apa yang boleh saya katakan buat masa sekarang kita seriuslah,”