Tahniah kami ucapkan buat pelakon Kamal Adli yang menjuarai program Super Spontan Superstar 2017 semalam (27 Oktober)

Emma Datang Beri Sokongan

Kemenangan tersebut membolehkan Kamal membawa pulang hadiah wang tunai RM100,000 beserta trofi. Pada malam tersebut juga, terlihat Emma yang turut datang memberi sokongan. Adakah ini tanda bahawa mereka sudah berbaik atau hanya sekadar hubungan kawan?

Terdahulu, Kamal ada meluahkan rasa sedihnya apabila kes percintaan beliau dengan Emma terputus di tengah jalan yang dikatakan berpunca dari Zahirah Macwilson. Namun begitu, Zahirah nenafikan dakwaaan tersebut dan turut menuduh Kamal tidak bercakap jujur. Kesedihan Kamal turut ditambah dengan kehilangan motorsikal berkuasa tinggi milik beliau yang menyebabkan konsentrasi beliau dalam pertandingan tersebut terganggu. Namun semuanya terbalas apabila tuah berpihak padanya.

Zahirah Keruhkan Keadaan

Tambah Kamal, Zahirah turut meletakkan situasi mereka bertambah keruh sehingga menyebabkan beliau dan Emma putus cinta. Menurut sumber dari Mstar, Kamal sudah menjelaskan situasi sebenar kepada Emma dan teman lelaki Zahirah, Zul Ariffin menerusi tiga pertemuan sebelum ini dan turut meminta maaf kepada mereka beberapa kali. Namun begitu pada pertemuan mereka kali ketiga Zahirah telah memutar belit kenyataannya sehingga Emma mula marah dan berprasangka buruk kepada beliau.

Apapun, diharap Kamal dan Emma menemui jalan penyelesaian terbaik dalam hubungan mereka.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry