Jumaat yang lalu, penyanyi terkenal antarabangsa Taylor Swift sekali lagi melancarkan video klip single keduanya, Ready For It di laman rasmi Youtube nya.

29 Juta Penonton

Walaupun baru sahaja dilancarkan pada jumaat lalu, video klip di dalam album terbaru beliau itu sudah pun mencatat melebihi 29 Juta penonton manakala video klip beliau sebelum ini, Look What You Made Me Do mencatat hampir 670 Juta penonton sejak dilancarkan pada Ogos yang lalu

Berbogel Dalam Ready For It

Ketika video Swift terus mencipta rekod penonton,lain pula yang terjadi apabila beberapa babak di dalam video tersebut telah disalah tafsir oleh peminatnya. Ini kerana mereka mendakwa Swift telah berbogel sehingga menampakkan bentuk badannya dengan jelas. Malah menurut Swift sendiri beliau sudah menjangkakan peminatnya akan mempersoalkan mengenai penampilannya itu.

Namun begitu, itu semua hanyalah telahan peminat semata – mata kerana Taylor Swift memakai pakaian berwarna kulit sama seperti pakaian yang dipakai pelakon di dalam animasi 3D mahupun CGI. Nakal betul peminat Swift ini kan?

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry