Semalam, Gegar Vaganza telah membuka tirainya dengan menampilkan 12 orang penyanyi berentap menunjukkan kemampuan dan pengalaman masing – masing setelah sekian lama tidak beraksi di atas pentas.

Semua Sama Hebat!

12 orang peserta yang bertanding dalam Gegar Vaganza kali ini adalah Aishah, Liza Hanim, Syura, Elyana, Raja Azura, Haida, Hazami, Aqasha, Tia Jinbara, Lan Kristal, Ferhad dan Firman. Pada persembahan minggu pertama menurut komen dari juri tetap, Dato Ramli MS beliau menyifatkan persembahan kesemua peserta minggu ini adalah bagus dan menunjukkan bahawa mereka layak berada di atas pentas tersebut.

Raja Azura Tunjuk Kemampuan

Namun dalam kesemua peserta kali ini, Raja Azura atau lebih mesra disapa sebagai Kak Engku berjaya mencuri perhatian penonton dengan menunjukkan kemampuannya untuk bernyanyi setanding dengan penyanyi – penyanyi yang lain.

https://www.instagram.com/p/Ba1dnyXhYWZ/?hl=en&taken-by=gegarvaganza2017

Sebelum ini, Kak Engku pernah berkata bahawa penyertaan beliau kali ini hanya memeriahkan pentas pertandingan Gegar Vaganza walaupun tahu keberangkalian untuk beliau mara ke pusingan seterusnya agak tipis jika dibandingkan pengalamannya dengan penyanyi yang lain.

IKLAN

Selain Kak Engku, Elyana juga kembali dengan imejnya yang tidak berkasut sinonim dengan ‘trademark’ nya ketika membuat persembahan. Gegar Vaganza disiarkan secara langsung di saluran Astro Ria (104) dan Ria HD (123) pada setiap hari Ahad jam 9 malam.

Gambar : Instagram Gegar Vaganza 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry