Sejak minggu lalu, pementasan teater kontena 404 telah dipentaskan dengan jayanya walaupun pada permulaan pementasan ini terdapat beberapa isu besar yang mengaitkan pengurusan mereka.

Izreen Tarik Diri Kerana Seseorang

Menerusi sumber dari Utusan Online, pelakon asal teater tersebut, Izreen Azminda dikatakan telah menarik diri dari berlakon dari teater berkenaan kerana kurang berpuas hati dengan salah seorang tenaga kerja produksi tersebut.

“SAYA tiada masalah untuk bekerja dengan sesiapa sekiranya mereka profesional. Tapi kalau melayan saya kurang baik, memang itu sahaja sempadannya. Jangan melayan orang macam budak-budak dan mengeluarkan kata-kata yang kurang manis. Saya bukan budak sekolah nak diherdik sesuka hati. Kita bekerja secara profesional. Kalau dah melayan saya begitu, baik saya cabut. Tak guna lagi nak menunggu,”

Dedah Punca Tarik Diri

Bercakap mengenai punca Izreen menarik diri,menurut beliau segalanya bermula apabila Boy Iman ditahan pihak berkuasa dan seorang pekerja produksi itu mula bercakap acuh tak acuh dengan beliau ketika ditanya tentang soal pembayaran yang patut diterima. Walaupun begitu, Izreen tidak menyalahkan pihak produksi seratus peratus kerana apa yang berlaku hanyalah disebabkan oleh seorang individu sahaja yang dianggap kurang profesional dalam menjalankan tanggungjawabnya.

Bakal Semuka Dengan Boy Iman

Bagi menjernihkan keadaan, Izreen mengambil keputusan untuk bertemu dengan Boy Iman tidak lama lagi. Beliau turut menolak kemungkinan besar beliau bakal dikenakan tindakan undang-undang kerana menarik diri memandangkan mereka tidak menandatangani apa-apa kontrak persefahaman. Kasihan Izreen, apapun kami di murai.my percaya dengan kemampuan dan pengalaman Izreen di dalam industri hiburan, namanya pasti akan terus diminati peminat.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry