Teka-teki mengenai perkahwinan pasangan pelakon Song Joong Ki dan Song Hye Kyo terjawab apabila mereka berdua sah bergelar suami isteri semalam (31 Oktober)

Majlis Tertutup, Diburu Wartawan

Pasangan Song yang menjalinkan hubungan yang lebih serius menerusi drama Descendants Of The Sun ini telah disatukan dalam sebuah majlis tertutup yang diadakan di Hotel The Shilla di Seoul, Korea Selatan. Walaupun diadakan secara tertutup,kawasan sekitar hotel dipenuhi peminat dan wartawan yang cuba untuk merakamkan detik hari bahagia pasangan bride of the year ini.

Dihadiri Selebriti Popular Dan Ahli Keluarga

Biarpun tiada gambar rasmi perkahwinan dari pasangan ini lagi, beberapa keping gambar dan video yang dirakam peminat dan wartawan telah tular di media sosial menunjukkan Song Hye Kyo memakai gaun putih dan Song Joong Ki segak memakai sepersalinan sut yang segak. Selain ahli keluarga, kelihatan beberapa selebriti ternama turut hadir ke majlis perkahwinan pasangan ini seperti bintang Running Man, Zhang Ziyi dan ramai lagi. Berikut kami tampilkan beberapa keping gambar perkahwinan pasangan Song ini yang diperoleh dari pelbagai sumber ;

Bilik Hotel Penuh

Walaupun tak semua orang diundang, ada banyak jalan yang masih boleh ditempuh orang ramai untuk ikut merasakan suasana pernikahan Song Song Couple ini. Salah satunya adalah dengan menginap di Hotel Shilla, Seoul, Korea Selatan. Maklum saja, latar belakang outdoor hotel ini memang menjadi lokasi pernikahan Song Joong Ki.

Menurut laporan dari Soompi, perwakilan hotel ini menyebut bahawa kamar yang menghadap lokasi resepsi ini  sudah penuh ditempah sejak lama lagi. Padahal, hari pernikahan Song Joong Ki dan Song Hye Kyo bukan jatuh pada hari musim pengunjung datang bercuti.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry