Kami di murai.my cukup yakin rata – rata peminat Fattah Amin dan Fazura mahukan pengakhiran hubungan mereka ke jinjang pelamin. Malah hubungan rapat mereka meskipun sebagai rakan sememangnya sudah diketahui ramai.

Bakal Bertunang

Terkini, kedengaran pula desas-desus mengatakan pasangan yang digelar FattZura oleh peminat mereka dikatakan bakal mengikat tali pertunangan pada 13 November ini.Menurut sumber Berita Harian pula, Spekulasi ini diperkuatkan lagi #roadtopekan yang dikatakan sebagai lokasi pertunangnan mereka.

Hanya Khabar Angin

Menjawab spekulasi berkenaan, Fattah menganggap cerita mengenai pertunangan mereka hanyalah khabar angin dari peminat mereka. Tidak marah dengan berita tersebut, sebaliknya beliau menganggap itu semua doa dari peminat.

“Mungkin semua itu hanya khabar angin kerana supertelefilem lakonan kami berjudul Wanita Terindah akan dilancarkan esok. Saya bagaimanapun menganggap ia sebagai doa. Saya memang mengharapkan doa yang baik-baik daripada semua,”

Sebelum ini, Fattah tidak menolak bahawa Fazura adalah rakan artis yang paling rapat dengan beliau. Segala pengalaman Fazura sebagai anak seni banyak dikongsi bersama beliau. Apapun, untuk peminat FattZura sama – samalah kita doakan yang terbaik untuk mereka.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry