Meghan Markle dikhabarkan hamil anak Putera Harry. Meskipun belum bernikah secara rasmi, Putera Harry mendambakan memiliki anak dari Meghan Markle.

Laporan dari Star, Selasa (31/10/2017), Meghan Markle dan Putera Harry dikatakan menyembunyikan khabar bahagia ini dari ramai orang. Namun, akhirnya bocor kerana Putera Harry sangat bahagia akan memiliki anak.

Usia kandungan Meghan Markle dikatakan sudah 15 minggu. Ada sumber menyebutkan, Putera Harry ingin membina keluarga yang bahagia.

“Putera sangat bahagia. Melihat abangnya, Putera William, menanti anak ketiga. Harry tak sabar segera membina keluarga impiannya,” kata sumber tersebut.

Berita Meghan Markle hamil di luar nikah dengan Putera Harry, membuatkan pemerintah kerajaan Inggeris sekaligus nenek Putera Harry, Ratu Elizabeth II, sangat marah. Bahkan, Ratu Elizabeth tak mahu mengakuinya.

IKLAN

Hanya Khabar Angin

Namun, khabar tersebut hanya berita bohong. Meghan Markle sama sekali tidak hamil dengan Putera Harry, menurut laporan dari GossipCop.

Meskipun Meghan Markle telah matang dan berstatus janda, dia sangat menjaga harga dirinya sebagai wanita. Meghan Markle tak mahu hamil di luar nikah.

Khabar Meghan Markle hamil telah beredar 10 bulan sebelumnya. Hingga kini, Meghan Markle terlihat langsing dengan perut yang rata.

Sumber GossipCop

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry