Menyaksikan konsert muzikal idola merupakan saat yang paling berharga dan tidak akan anda lupakan. Bukan mudah untuk melihat artis idola kesayangan kita itu melakukan persembahan secara dekat di hadapan kita.

Oleh disebabkan itu, sebelum pergi menonton konsert , banyak yang perlu anda tahu dan sediakan terutama bagi mereka yang belum pernah pergi ke konsert sebelumnya. Lebih-lebih lagi, apakah beg yang paling sesuai untuk anda gunakan.

IKLAN

3 Sebab kenapa anda patut bawa bag yang tepat untuk menonton konsert band atau penyanyi kegemaran anda.

Bag Galas Kalis Pencuri

1. Jika anda pernah melihat beg ini, anda pasti teruja dengan fungsi-fungsinya. Rekaan yang segak dengan zip tersembunyi menjadikan ia sukar untuk dibuka ketika asyik menonton.

2. Pelbagai compartment dan poket kecil tersembunyi. Anda tak perlu bimbang untuk mencari barang ketika berada dalam gelap kerana beg ini amat sesuai dibawa ke konsert.

3. Yang paling syok ada USB port untuk cas bateri telefon bimbit atau alat elektronik yang lainPlugkan cable USB dari luar beg terus ke handphoneCool!

Dapatkan Bag Ini Dengan Daftar di EZbuy

Jika anda mahu mendapatkan bag istimewa yang bernila RM300 ini, anda hanya perlu mendaftar di EZBuy melalui pautan ini. Mudah kan?

Isikan butir-butir diri seperti alamat email, kata kunci, nama ID dan nombor telefon kemudia klik ‘daftar sekarang’ (Register Now)

Pemenang akan dipilih secara rawak dari penyertaan, dan 5 pemenang bertuah akan menerima ‘Anti Theft inspired Backpack’.

Sebagai insentif tambahan, EZBuy juga akan memberikan baucer bernilai RM15 untuk setiap penyertaan. Dengan baucer ini, anda boleh gunakan ketika membeli belah di Ezbuy. Best tak?

EZBuy adalah peruncit dalam talian yang beroperasi pada model yang sama seperti Taobao. Berpengakalan di Singapura, syarikat ini menitiberatkan kepentingan membeli, penghantaran, dan logistik di luar negeri. Kebanyakkan produk atau barang penjualan EZBuy dari peruncit domestik di China, AS, dan Taiwan; di mana harga lebih rendah.

Harga Penghantaran Berpatutan ke Malaysia

Sebagai salah sebuah daripada perkhidmatan membeli-belah dalam talian Malaysia, Ezbuy menawarkan caj penghantaran antarabangsa yang terendah dengan hanya RM4.50 untuk 500g pertama. Sama seperti laman web e-dagang lain seperti 11street dan Lazada, Ezbuy menawarkan pelbagai jenis barangan yang boleh anda beli. Dengan itu, anda boleh membeli secara langsung dari pengeluar melalui Ezbuy.

Tunggu apa lagi? Daftarlah sekarang, dan dapatkan hadiah istimewa ini.

IKLAN

Terma dan syarat:

  1. Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia

2. Peraduan ini akan berlangsung dari 1 November 2017 hingga 20 November 2017. Penyertaan lewat tidak akan dilayan.

3. Peraduan ini terbuka kepada semua orang awam. 

4. Pemenang akan dipilih secara rawak dari mereka yang mendaftar menggunakan pautan yang disediakan.

5) Pemenang akan dihubungi melalui email selepas peraduan berakhir.