Nama Wany Hasrita semakin mendapat tempat di kalangan peminat-peminat muzik tanah air. Kemunculan Wany atau nama sebenarnya Nurshazwany Hasrita binti Hasbullah dalam era penyanyi remaja mendapat tempat dikatakan cukup betuah. Malah boleh dikatakan setiap lagu yang dikeluarkannya pasti diterima baik oleh peminat.

Lagu Berhantu!

Baru-baru ini, murai.my berjaya menemubual Wany yang kini tampil dengan lagu terbarunya, Rintihan Rindu. Menjawab komen dari peminat peminatnya yang mendakwa kesemua lagu-lagu yang dikeluarkannya seperti berhantu dan sering dimainkan di stesen radio, beliau menerima baik komen – komen positif dari peminat.

Tambah Wany, pada mulanya beliau seperti agak risau dengan single ketiga nya ini kerana lagu – lagu sebelum ini seperti Menahan Rindu seperti sudah sinonim dengan peminat yang mengaitkan dirinya dengan lagu itu.

“Alhamdulillah kesemua lagu -lagu saya diterima baik. Bercakap mengenai lagu berhantu ini, pada mulanya saya agak risau sebab lagu Menahan Rindu seperti dah mencapai tahap dimana orang boleh kaitkan diri saya dengan lagu itu. Tetapi bila lagu Rintihan Rindu dikeluarkan, malah video klip pun turut dilancarkan, saya gembira kerana lagu ini trending dan mula memberi impak kepada peminat”

Kami Hanya Berkawan

Wany yang juga terkenal dengan lagu ‘Disana Cinta Disini Rindu’ bersama rakan duetnya, Tajul sebelum ini telah tersebarnya gosip hubungan istimewa diantara mereka. Namun begitu, menurut Wany mereka hanya berkawan biasa di bawah syarikat rakaman yang sama.

IKLAN

Menjawab komen peminat mengenai klon Siti Nordiana dan Allahyarham Achik Spin, beliau menolak sama sekali dakwaan tersebut. Akan tetapi, Wany menganggap itu semua tuah buat beliau yang cukup mengagumi kedua – dua penyanyi itu. Dalam perkembangan lain, Wany dan Tajul sekali lagi bakal hadir dalam single duet mereka yang kedua tidak lama lagi.

Gambar Instagram Wany Hasrita 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry