Saat perkahwinan ibubapanya Rozita Che Wan dan Zain Saidin sehinggalah lahirnya beliau di muka bumi ini, Aaisyah Dhia Rana sentiasa menjadi perhatian media. Walaupun masih kecil, Aaisyah turut mempunyai rancangannya sendiri, Litte Princess Aaisyah yang pernah ditayangkan di Astro Ria beberapa bulan yang lalu.

Video Aaisyah Dan Zul Ariffin Tular Di Media Sosial

Sejak beberapa hari yang lalu, tular di media sosial mengenai video Aaisyah yang meluahkan keinginannya berlakon bersama pelakon popular, Zul Ariffin.

IKLAN

Tidak lama kemudian, tular lagi sebuah video dimana Aaisyah dikatakan tidak mahu berlakon dengan Zul Ariffin dek kerana melihat pelakon itu mempunyai jambang dan misai dalam drama Titian Cinta.

Sambut Hari Lahir Yang Ketiga Bertemakan Chanel

Semalam, anak kesayangan Che Ta dan Zain ini telah menyambut sambutan Hari Lahir nya yang ketiga. Apa yang murai.my lihat, memang meriah dan cukup glamour! Manakan tidak, Aaisyah yang mengikut jejak langkah ibunya yang suka bergaya, menerima hadiah set alat solek dan kek hari lahirnya turut direka khas mengikut label fesyen terkenal, Chanel.

IKLAN

Malah, Zul Ariffin pun dilihat hadir memberi kejutan kepada Aaisyah. Lihat saja gambar – gambar sekitar majlis sambutan hari lahir Aaisyah, cukup glamour bukan?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry