Mengambil langkah tidak peduli dengan komen negatif dari netizen, Iqram atau Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin tetap melakukan perkara yang pelik di Instagramnya.

Iqram yang sering berkongsi gambar di Instagram termasuklah selfie bersama bapanya, Muhammad Saipuddin Ahmad Said ketika sakit serta turut berkongsi gambar di tanah perkuburan arwah bapanya sehingga mendapat teguran dari pengikutnya.

Baru-baru ini gambar Iqram sedang baring di tanah kubur bersebelahan batu nisan pusara bapanya mengundang rasa bimbang di kalangan pengikutnya. Selain dari perangainya yang agak pelik sejak kebelakangan ini, netizen mula bimbang Iqram mengalami masalah jiwa atau sakit mental. Ini antara komen netizen yang ditinggalkan di ruangan komen.

Menurut pemerhatian murai.my, rata-rata netizen memang mengikut perkembangan Iqram yang sentiasa berkunjung ke pusara bapa sambil berselfie. Persoalannya ramai pula  yang mendakwa Iqram kurang waras dan tidak suka dengan pelakuannya.

IKLAN

Melalui Saat-saat Duka

Namun bila murai.my baca mengenai kisahnya yang orang tak tahu, sebenarnya bukan mudah untuk dia mengharunginya. Lagi-lagi bila kehilangan orang yang kita sayang dalam hidup.

Bukan mudah juga mulakan kehidupan baru tanpa orang yang di sayangi, kalau kita tak rasa apa yang dia alami tak perlu menabur fitnah. Lebih baik kita doakan yang terbaik untuk diri dia. Kalau tak suka boleh unfollow. Mudah kan?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry