Sebelum ini,salah seorang ahli kumpulan Forteen, Ariz Lufias dikatakan sedang bercinta dengan pelakon dan pengacara Zulin Aziz. Spekulasi ini terjadi setelah kedua-duanya sering kelihatan bersama dalam Instagram masing – masing dan juga dikatakan sering keluar bersama. Menolak dakwaan tersebut,  Ariz menganggap Zulin sebagai kawan baiknya dan kini sedang mengenali hati budi seorang pelakon baru.

Bercinta Dengan Aishah Azman

Adakah pelakon yang dimaksudkan Ariz adalah Aishah Azman? Ini kerana tinjaun murai.my mendapati kedua-dua mereka saling memuat naik gambar bersama beserta status yang agak romantik.

IKLAN

Tambah pula, para peminat turut mempersoalkan perkara yang sama sehingga ada yang memuji mereka kelihatan cukup serasi bersama.

Adik Afiq Muiz

Buat yang tidak mengenali siapakah Aishah Azman, beliau adalah pendatang baru dalam industri dan mula dikenali menerusi drama Namaku Bedah. Malah gambar beliau yang mesra bersama Afiq Muiz turut terjawab bahawa mereka berdua sebenarnya adalah adik beradik.

Terdahulu, Aishah pernah memberitahu sebuah akhbar untuk tidak menggunakan nama abangnya untuk tumpang populariti beliau dan lebih suka menggunakan nama dan bakat sendiri untuk dikenali.

Jadi adakah benar Ariz dan Aishah bercinta? Jika ya, kami di murai.my mendoakan yang terbaik untuk anda berdua!