Rasanya baru sahaja reda kontroversi Shahir dengan seorang pramugari, Mona Syamimi yang dikatakan telah main kayu tiga. Minggu ini, nama Shahir sekali lagi menjadi sebutan apabila beberapa individu tampil memberi kenyataan bahawa bintang AF Megastar itu telah berhutang dengan mereka.

Shahir Hutang Lebih Dari 24 Ribu

Menerusi laporan beberapa portal hiburan, Shahir dikatakan gagal membayar wang kereta mewah yang disewanya berjumlah lebih dari 24 ribu. Ekoran itu, netizen yang dikenali sebagai Azim Azian itu beliau dan rakannya terpaksa menanggung kerugian termasuk beberapa risiko lain.

IKLAN

Bagi membuktikan dakwaanya itu,beliau telah memuat naik perbualan WhatsApp antara beliau dan Shahir sejak 24 Oktober lalu di Facebook beliau setelah penyanyi berkenaan didakwa beberapa kali menghilangkan diri.

Terima Kasih Ahmad Shahir Bin Zawawi Atas Kebangsatan Kau Buat

Dalam laporan lain, Shahir turut didakwa tidak membayar wang yang dipinjamnya dari seorang wanita yang dikenali sebagai Raudhatul Ain Rosni.Tinjauan murai.my mendapati wanita ini begitu berang dengan Shahir untuk sekian lamanya setelah pelbagai alasan telah diberi.

Sehingga kini tiada kenyataan rasmi telah dikeluarkan Shahir, malah jumlah yang dipinjamnya dari wanita tersebut juga tidak dapat dipastikan jumlah pinjamannya. Yang pasti jika dicampur kedua – duanya, sudah pasti ianya melebihi dari RM24 ribu.