Sejak dua minggu lalu, nama Chef Wan menjadi trending dek kerana keriuhan beliau di dalam Gegar Vaganza. Bukan itu sahaja, beberapa keletah beliau termasuk jenakanya yang ingin melamar Dato Seri Vida turut menjadi bualan netizen.

“Dont tell Me One Of Their Workers Di Factory Drop Their Tampon!”

Seperti yang kita ketahui Chef Wan adalah seorang chef selebriti yang ternama di dunia. Walaupun bertaraf Chef selebriti, beliau sering kali menyokong dan menggunakan produk tempatan. Terbaru, sesuatu yang menggemparkan apabila Chef Wan turut terkejut dengan objek yang dijumpainya di dalam kotak santan ketika mahu memasak.

IKLAN

Beliau sendiri tidak pasti apakah objek tersebut kerana ianya seperti gumpalan objek putih yang jarang dilihat. Tambah Chef Wan ini adalah kali pertama beliau melihat objek tersebut dan berharap ianya bukanlah tampon (tuala wanita).

Chef Wan Positif

Jika anda menganggap Chef Wan akan mengamuk, ternyata anda salah kerana sebaliknya beliau berfikiran positif dan menganggap itu mungkin getah atau apa-apa objek dari mesin yang barangkali terjatuh di dalam santan tersebut.

Malah jenama santan tersebut turut menghubungi beliau untuk memohon maaf dan sedang dalam penyiasatan ke atas objek tersebut. Walaupun terkenal dengan mulut lasernya, siapa sangka beliau masih lagi optimis, kalau orang lain kami rasa mungkin sudah mengamuk, tidak begitu?

Gambar Instagram Chef Wan